Кафедра глобальної економіки запрошує випускників Кіровоградського технікуму механізації сільського господарства на навчання!

10 лютого 2017 року

 В останній декаді січня 2017 року завідувачем кафедри глобальної економіки, доктором економічних наук, професором Вдовенко Наталією Михайлівною було проведено профорієнтаційну роботу в Кіровоградському технікумі механізації сільського господарства.

      Студенти технікуму отримали інформацію про переваги навчання на економічному факультеті НУБіП України.
Під час зустрічі майбутні випускники цього навчального закладу отримали детальну інформацію про університет, а саме: економічний факультет, роздавалися буклети, флаєри, періодичні друковані видання з інформацією про спеціальності, вступні іспити, форми та умови навчання.
Висвітлені також були питання умов студентського побуту та дозвілля, можливості виїзду за кордон в рамках програм співробітництва з іноземними навчальними закладами та підприємствами, пільг для студентів, можливості реалізації здібностей кожного студента завдяки роботі різноманітних гуртків.
      Було звернено увагу на унікальну та перспективну підготовку фахівців за спеціалізацією «Прикладна економіка» на кафедрі глобальної економіки.

 

      Нехай вибір навчального закладу не буде помилковим і принесе не тільки успіх, а й щастя, задоволення від студентського життя, міцні фундаментальні знання, практичні навики і духовний розвиток.

Богач Л.В., к.е.н,
доцент кафедри глобальної економіки

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook