Конкурс на участь в літній програмі Університету Сингулярності в Каліфорнії

9 лютого 2017 року

Шановні студенти!

Раді повідомити, що офіційне представництво Університету Сингулярності в Україні відкриває прийом заявок на конкурс інноваційних проектів, здатних вплинути на зміни клімату у всьому світі.

Якщо Ви студент 4-6 курсів і у вас є ідеї чи проекти, на будь-якій стадії реалізації, які використовують новітні технології для рішення глобальної проблеми змін клімату, Ви можете подати заявку на участь у конкурсі, переможець якого отримає стипендію на участь у навчальній програмі в Університеті Сингулярності в Каліфорнії з 17 червня по 17 серпня 2017 року, де їх навчатимуть найбільші інноватори світу, які стоять за розробкою штучного інтелекту, відкриттям космічного туризму, запуском електромобілів, запуском ракет повторного використання, створенням маленьких недорогих пристроїв, які можуть слідкувати за здоров'ям пацієнтів у них вдома, краще за десяток кваліфікованих лікарів і т.д.

Умови участі у конкурсі:

  • бути громадянином України
  • знати англійську на такому рівні, щоб було легко спілкуватися в групах з учасниками зі всього світу
  • мати 21 рік на момент початку навчальної програми в США (17 червня)

Пілся навчання в Університеті Сингулярності, учасник повертаєтсья в Україну втілювати свій проект у життя. Всі витрати на переліт, проживання, харчування - покриваються організаторами конкурсу.

Встигніть подати заявку до 1 березня.
Для перегляду форми подачі завки перейтіть за >>ПОСИЛАННЯМ<< 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook