На засіданні кафедри обговорили готовність до навчального процесу та заслухали доповіді про основні положення магістерських робіт студентів магістратури

8 лютого 2017 року

1 лютого під головуванням професора Духницького Володимира Богдановича  відбулося чергове засідання кафедри фармакології та токсикології. Завідувач концентрував увагу на готовності кафедри до навчального процесу, який розпочнеться 6 лютого. Було підведено підсумки та обговорювались плани роботи на майбутнє.
Доценти Іщенко В.Д., Гальчинська О.К. та старший викладач Деркач І.М. проінформували про результати зимової сесії 2016-2017 навч. р. з дисциплін, які викладались у І семестрі. На засіданні традиційно на початку року було узгоджено розподіл груп між науково-педагогічними працівниками кафедри з дисциплін ІІ семестру.
Володимир Богданович також акцентував увагу колег на активізації  профорієнтаційної роботи, їх науково-методичній діяльності та участі у наукових конференціях у І-ІІ кварталах 2017 р.
Доцента Іщенка В.Д. колеги привітали з призначення на посаду голови ревізійної комісії факультету.
Було заслухано доповіді про основні положення магістерських робіт студентів магістратури кафедри фармакології та токсикології магістерської програми «Ветеринарна фармація»: Акименко В., Аксенінко А., Бондаренко А., Варсєєвої А., Карпук О., Киричука Т., Кундрик Я., Несукая С., Пінчук А., Попова М., Редьки І., Саргсяна А., Свентуха С., Скворцової О., Слободянюка Я., Терещенко О., Федорової М. Їх було оцінено позитивно та рекомендовано до захисту в ЕК.


На засіданні розглянуто також й інші напрямки діяльності кафедри.

Деркач І.М.
 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook