Профорієнтація: співробітники кафедри декоративного садівництва та фітодизайну провели роботу з школярами Славської ЗОШ Львівської області та Негровецької ЗОШ Закарпатської області

7 лютого 2017 року

Представниками кафедри декоративного садівництва та фітодизайну НУБіП України у грудні 2016 року та січні 2017 року було проведено профорієнтаційну роботу у Славській ЗОШ Львівської області та Негровецькій ЗОШ Закарпатської області. Учням 10-х та 11-х класів було презентовано історію створення одного з підрозділів університету, а саме ННІ лісового і садово-паркового господарства, основні види його діяльності на національному та міжнародному рівнях. Представниками кафедри було акцентовано увагу на тому, що інститут готує кваліфікованих працівників (ОС «Бакалавр» та ОС «Магістр») за трьома спеціальностями: 205 – «Лісове господарство», 206 – «Садово-паркове господарство», 182 – «Технологія деревообробки». Для проходження студентами практичного навчання є ботанічний сад та ВП «Боярська ЛДС». Однак, найбільший інтерес в учнів викликала інформація про міжнародну діяльність студентів, а саме: можливість проходити практичне навчання за кордоном.

Учням також було акцентовано увагу на тому, що в університеті велика увага приділяється створенню комфортних умов для проживання та навчання студентів, адже ННІ лісового і садово-паркового господарствата студентські гуртожитки розташовані на території Голосіївського лісу, недалеко знаходяться кілька станцій метро, виставковий центр. Вже, починаючи зі студентських років,перед майбутніми фахівцями відкриваються чудові перспективи працевлаштування. Тож, колективом кафедри декоративного садівництва та фітодизайну було закликано учнів вступати саме до нашого вишу.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook