У НІЖИНСЬКОМУ АГРОТЕХНІЧНОМУ КОЛЕДЖІ ПІДВЕДЕНО ПІДСУМКИ ДІЯЛЬНОСТІ ЗА 2016 РІК ТА ВИЗНАЧЕНО ОСНОВНІ ЗАВДАННЯ КОЛЕКТИВУ НА 2017 РІК

7 лютого 2017 року
Актовий зал

7 лютого 2017 року відбулася конференція трудового колективу Відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України «Ніжинський агротехнічний коледж».

 
На конференції були присутні педагогічні працівники, студенти, співробітники коледжу, а також директор ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний інститут», кандидат педагогічних наук, доцент Василь Лукач.
 
Директор коледжу Олена Литовченко представила учасникам зборів звіт «Про результати діяльності Ніжинського агротехнічного коледжу НУБіП України у 2016 році та завдання колективу на 2017 рік». У рамках реалізації Програми розвитку НУБіП України «Голосіївська ініціатива – 2020» у Ніжинському агротехнічному коледжі, Стратегічного плану розвитку коледжу на 2016-2020 р.р. та плану діяльності навчального закладу на 2016 рік серед основних досягнень діяльності закладу визначено: коледж успішно виконав державне замовлення; збільшено набір студентів, які навчаються за умов договору; зросла наповненість ліцензованого обсягу; проведено ліцензування діяльності з надання освітніх послуг у сфері професійно-технічної освіти з 8 професій; реалізовується ступенева система підготовки фахівців; педагогічні працівники коледжу є учасниками міжнародних та всеукраїнських конференцій, тренінгів, семінарів та майстер-класів, виставки передового педагогічного досвіду ДУ НМЦ «Агроосвіта», засідань методичних об'єднань Ради директорів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Чернігівської області; проводиться виховна робота, є вагомі здобутки у спортивній діяльності.
 
Одним із найважливіших здобутків  2016 року є значне покращення матеріально-технічної бази закладу: в навчальних корпусах № 1 та № 2 замінені 54 вікна на енергозберігаючі, здійснено капітальний ремонт роздягальні та душової кімнати зі встановленням сучасних меблів.
 
У навчальному корпусі № 2 встановлено систему водовідведення даху; виготовлений та встановлений новий паркан навколо корпусу; облаштовано прилеглу територію перед корпусом.
 
У навчально-лабораторному корпусі замінено електричні мережі та встановлено електрообладнання, необхідне для функціонування лабораторних приміщень, закуплено нову систему опалення 2-го поверху корпусу.
 
У 2016 році взято напрям на покращення соціально-побутових умов проживання студентів у гуртожитку:  здійснено капітальний ремонт санвузла 3 поверху; проведено капітальний ремонт та облаштування з повним умеблюванням 3-х кімнат 4 поверху (№№ 417, 418, 420); придбано меблі в інші кімнати гуртожитку; оновлено робоче місце чергового гуртожитку; здійснено ремонт і облаштування медичного пункту,  кімнати під архів, кімнат для обслуговуючого персоналу, душової кімнати. Гострим залишається питання існування коледжу, як і інших закладів (коледжів, технікумів), у сфері вищої освіти через невизначеність законодавства (відсутність змін у законі «Про вищу освіту», прийняття нових законів «Про освіту», «Про професійну освіту», Умов прийому на 2017 рік для молодших спеціалістів).
 
В обговоренні звіту директора взяли участь Тетяна Шеїн, заступник директора з навчально-виховної роботи; Петро Дейкун, голова профспілкового комітету; Світлана Бугерчук, завідувач гуртожитку; Аліна Паскевич, голова студентської ради коледжу. Виступаючі акцентували увагу на потребі покращенні якості навчання, продовженні співпраці з кафедрами ННІ та факультетів НУБіП України, НМЦ «Агроосвіта»; розширенню можливостей щодо міжнародної та наукової діяльності; проведенні якісної профорієнтаційної роботи; активному впровадженні ІКТ у навчальний процес; поліпшенні умов проживання у студентському гуртожитку; більш тісній співпраці з органами студентського самоврядування; посиленні національно-патріотичного, морального та духовного виховання студентів. Також  наголошувалося, що не можна зупинятися на досягнутому, і у 2017 році необхідно зосередити увагу  на підвищенні  якості освіти. 
 
Прослухавши звіт директора та виступи інших представників трудового колективуколеджу, директор інституту Василь Лукач привітав усіх присутніх з  трудовими перемогами та звершеннями; схвалив зусилля адміністрації закладу щодо інноваційного проекту «Гуртожиток», побажав концентрації зусиль для подолання труднощів і  подальшого розвитку та процвітання у тому числі за підтримки колективу Ніжинського агротехнічного інституту.  
У підсумку учасники  конференції  роботу колективу за 2016 рік схвалили,  звіт директора коледжу Олени Литовченко затвердили та обрали її делегатом на збори трудового колективу Національного університету біоресурсів і природокористування України від ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний коледж».
 
Тетяна Шеїн, заступник директора з навчально-виховної роботи

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook