СПАРТАКІАДА – 2017 «На старт! Увага! Руш!»

1 лютого 2017 року
Спортивний зал

 

31 січня  2017 року, наприкінці зимових канікул студентів,  в приміщенні спортивного залу за багаторічною традицією відбулася Спартакіада викладачів Ніжинського агротехнічного інституту та Ніжинського агротехнічного коледжу.

В заході прийняли участь усі бажаючі, не звертаючи уваги ані на вік, ані на посади та наукові звання: з радістю та дитячим задором поринули присутні в атмосферу веселих спортивних змагань та конкурсів.
Всі учасники розподілилися на дві команди: «Ну, постривай!» та «Живчик»; членами журі були досвідчені викладачі фізичного виховання інституту та коледжу, яким в нелегкій справі допомагали активні вболівальники.
Після досить нелегких випробувань, було справедливо визначено результати зимової спартакіади: за підсумками всіх естафет обидві команди набрали однакову кількість балів, тому переможцем спартакіади стала ДРУЖБА!
Всі команди-учасники змагань та найактивніші вболівальники були нагороджені солодкими призами.
Дякуємо викладачам фізичного виховання за чудову організацію Спартакіади, а також усім учасникам та вболівальникам за те, що подарували заряд гарного настрою!
 Усім бажаємо міцного здоров’я, бадьорості духу, подальших успіхів й натхнення!
 
Юрій Булавенко, голова циклової комісії фізичного виховання

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook