УЧАСТЬ У НАРАДІ ФАХІВЦІВ З РОЗРОБКИ НАВЧАЛЬНОЇ ПРОГРАМИ «ОХОРОНА ПРАЦІ В ГАЛУЗІ»

27 січня 2017, 14:23
Національний медичний університет імені О.О.Богомольця

27 січня 2017 року на виконання наказу МОЗ України на базі опорної кафедри гігієни праці і професійних хвороб Національного медичного університету імені О.О.Богомольця відбулася нарада фахівців, відповідальних за викладання навчальної дисципліни «Охорона праці в галузі» у вищих навчальних медичних закладах.

 

 

Від НУБіП України участь у нараді взяла доцент кафедри охорони праці та інженерії середовища Білько Т.О., а також представники вищих навчальних медичних закладів з Чернівців, Дніпра, Харкова, Ужгорода, Вінниці, Івано-Франківська, Житомира, Одеси, Львова, та Києва.

 

 

За словами професора Олександра Яворовського, примірна навчальна програма дисципліни «Охорона праці в галузі» повинна бути розроблена з урахуванням нових навчальних планів підготовки магістрів та обговорена на спільних засіданнях представників усіх навчальних медичних закладів для того, щоб студенти на 2-му році навчання максимально засвоїли головні положення нормативної навчальної дисципліни «Основи охорони праці».

 

 

Друга частина засідання була присвячена обговоренню пропозицій до Примірної навчальної програма, в якому взяли участь усі присутні. Окрім того, учасники засідання обговорили конкретні питання, які і були відображені у рішенні наради.

 

завідувач кафедри охорони праці та інженерії середовища О. Войналович 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook