Засідання кафедри романо-германських мов та перекладу

30 січня 2017 року
30.01.2017 року було проведено чергове засідання кафедри романо-германських мов і перекладу. Завідувач кафедри О. В. Малихін  привітав присутніх із початком нового навчального року та побажав усім плідної праці. В першій частині засідання увагу було зосереджено на підсумках підрахунку рейтингу. У кафедри романо-германських мов і перекладу він склав 1.68, що є доволі високим показником серед кафедр університету.
 
 
На засіданні кафедри було обговорено також яким чином кожному окремому викладачу поліпшити свій показник в рейтингу. Наразі актуальними є публікації в Web of Science та Scopus.
Наступним питанням порядку денного стала студентська наукова конференція «Світ мов і мови світу», що організовується кафедрою романо-германських мов і перекладу 21-22 березня 2017 року. Завідувач кафедри закликав усіх присутніх докласти максимум зусиль для успішного її проведення, запросити якомога більше іноземних науковців та представників інших університетів м. Києва та України.
 
Наступний блок питань стосувався наповнення веб-сторінки кафедри романо-германських мов і перекладу на офіційному сайті НУБіП України. Завідувачем кафедри було наголошено, що в сучасному інформаційному світі від наповнення веб-сторінки залежить обличчя нашого колективу та університету загалом, отже відповідальним особам була дана низка доручень щодо її удосконалення.
 
 
На засіданні розглядалися й інші питання життєдіяльності кафедри, а саме: профорієнтаційна робота, створення електронних навчальних курсів, відкриті заняття НПП, ліцензування нових спеціальностей.
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook