Вибір професії це надзвичайно важливий етап у житті людини, адже від цього вибору залежить майбутнє людини.

20 січня 2017 року
Вибір професії — це важливий крок у доросле життя. В першу чергу – це відповідальність перед батьками, перед суспільством,а найголовніше перед собою! Ця відповідальність полягає в тому, щоб обрати саме свій шлях і ним йти. Робота і все, що з нею пов'язане, займає більшу половину життя людини. Знайти себе в світі професії – означає дістати можливість гідно заробляти, відчувати себе потрібним людям, максимально повно розкрити свої здібності. І тут найважливіше — не схибити.
16 січня 2017 року старший викладач кафедри обліку та оподаткування Олег Григорович Криворот згідно плану профорієнтаційної роботи НПП кафедри відвідав Іваньківську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів, - Маньківського району, Черкаської області, з якою довгі роки тісно співпрацює.
Олег Григорович ознайомив випускників з умовами вступу до НУБіП України у 2017 році. Майбутнім абітурієнтам було надано детальну інформацію про спеціальності, які можна отримати в НУБіП України, про перспективи навчання, умови проживання в гуртожитках, активне дозвілля, працевлаштування випускників та міжнародного стажування студентів. Зокрема презентовано економічний факультет: школярі отримали буклети з відомостями про підготовку фахівців на факультеті.
Коротенько Олег Григорович зупинився на професії бухгалтера, яка є універсальною і перспективною. Серед найбільш важливих аспектів навчальної діяльності є формування високого професійного рівня спеціалістів, який передбачає глибоке знання гуманітарних, фундаментальних, загальноекономічних, фахових дисциплін, а також можливість професійної адаптації спеціалістів в умовах нових ринкових економічних відносин з незмінним пріоритетом загальнолюдських цінностей.
Бухгалтерія – це мистецтво. Це професія, що потребує таланту і терпіння. Це особливий дар бачити за цифрами складний світ економіки у її взаємозв’язках і гармонії. Спеціальність “Облік і оподаткування” – це не лише популярна економічна спеціальність, а й майбутній напрям діяльності для тих, хто прагне розкрити таємниці формування економічної інформації, яка використовується для управління підприємством, організаціями, установами.
Школярам також було проінформовано про 10 переваг навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України і повідомлено про підготовчі курси до зовнішнього незалежного оцінювання знань із загальноосвітніх предметів, які проводяться в університеті.
Усіх учнів старших класів було запрошено відвідати університет, зокрема взяти участь у найближчому Дні відкритих дверей.
Мельянкова Л. В.
доцент кафедри обліку та оподаткування, кандидат економічних наук
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook