Студенти НУБіП в рамках профорієнтаційних заходів здійснили ряд зустрічей з випусниками шкіл Тернопільської області

25 листопада 2016, 12:00
Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту

Відповідно до розпорядження ректора НУБіП України проф. С. Ніколаєнка №9 від 12 квітня 2016 р. «Про забезпечення проведення професійно-орієнтаційної роботи» кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту продовжує профорієнтаційну роботу серед учнів шкіл, ліцеїв та коледжів. Так, 25 листопада 2016 року студенти V курсу факультету аграрного менеджменту Олейнич С. П.,Киверига Р. Я. та Лисак Ю. Р. провели профорієнтаційні заходи у Заліщицькій державній гімназії та  та Спеціалізованій школі ім. О. С. Маковея з поглибленим вивченням інформаційних технологій та технологічних дисциплін, випускницями яких вони є.

   

Директорам зазначених закладів було приємно отримати подяку від керівництва факультету аграрного менеджменту.

   

Випускникам школи було надано вичерпну інформацію про Національний університет біоресурсів та природокористування України, його переваги серед інших вузів та перспективи подальшого працевлаштування, роздано буклети про факультет.

Основний акцент було зроблено на можливостях та перевагах, що пропонуються факультетом аграрного менеджменту.  Діти проявили зацікавленість та активно задавали питання, які стосувались напрямів підготовки, ступеневої освіти, умов проживання тощо.

   

 

Віталій Луцков

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook