ЗВІТ ПРО НАУКОВО-ДОСЛІДНУ РОБОТУ НАУКОВЦІВ КАФЕДРИ

24 грудня 2016 року

Відповідно до наказу ректора № 1053 від 1.11.2016 р. про підготовку звітів про НДР за 2016 р. та з метою підведення підсумків про результати наукової та інноваційної діяльності університету в НДІ Здоров’я тварин факультету ветеринарної медицини проведено засідання комісій у присутності директора НДІ Здоров’я тварин, д.вет.н., професора Засєкіна Д.А. з розгляду звітів від науково-технічної ради. На одній із комісій представила наукові звіти кафедри паразитології та тропічної ветеринарії к.вет.н., доцент Галат М.В.
Головою комісії була д.вет.н., професор, завідувач кафедри паразитології та тропічної ветеринарії Сорока Н.М.
Членами комісії: Борисевич Б.В. д.вет.н., професор кафедри патологічної анатомії; Мазур Т.В. д.вет.н., професор, завідувач кафедри мікробіології, вірусології та біотехнології; Костюк В.К. д.вет.н., професор кафедри анатомії тварин імені академіка В.Г. Касьяненка; Шевченко Л.В. д.вет.н., професор кафедри гігієни тварин та санітарії імені професора А.К. Скороходька.
Результати наукових досліджень були наведені у заключному звіті за НДР 110/501-пр «Розробка сучасних науково обґрунтованих методів дослідження продукції тваринництва з метою попередження зараження людей збудниками основних протозойних хвороб (токсоплазмоз і неоспороз)» (науковий керівник, д.вет.н., професор Сорока Н.М.).

 



Члени комісії з цікавістю слухали виступ. Задавали питання та жваво обговорювали виступ.
За результатами досліджень опубліковано ряд статей у наукових фахових виданнях і тез доповідей наукових конференцій.

Рецензент, д.вет.н., професор Томчук В.А. високо оцінив проведені наукові дослідження співробітниками кафедри та акуратно оформлені матеріали звіту.
Проміжний звіт 110/524-пр «Розробка системи базових алгоритмів імунодіагностики протозойних хвороб на основі принципів біосенсорики» представила к.вет.н., доцент Галат М.В. вже як його науковий керівник.

 

За результатами досліджень опубліковано 6 статей у фахових наукових виданнях та видано 1 методичні рекомендації.
Рецензент, д.вет.н., професор Якубчак О.М. позитивно оцінила наукові дослідження співробітників кафедри та належне оформлення звіту.
Наукові звіти кафедри паразитології та тропічної ветеринарії були високо оцінені комісією. У виступі к.вет.н., доцента Галат М.В. чітко прослідковувалась актуальність досліджуваної проблеми та новизна досліджень. Для заключного звіту була підготовлена і продемонстрована науково-технічна продукція (методичні рекомендації та один розділ монографії на англійській мові), згідно попередньо передбаченого Договору. Результати досліджень були впроваджені у виробничий та навчальний процес, про що свідчили наявні Акти.
Матеріали наукових звітів були акуратно і грамотно оформлені і відповідали вимогам ДСТУ 3008-95.
 

Семенко О.В., к.вет.н., доцент


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook