ЧЕРГОВА ЦЕРЕМОНІЯ НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ ПРОЕКТУ «СОВА-2016»

19 грудня 2016 року

     Ювілеї, як відомо, відзначаються по-різному. Можна влаштовувати паради і бенкети, запускати феєрверки, а можна у теплому дружньому колі згадати, як усе починалося, поділитися всім добрим і хорошим, помріяти про майбутнє і просто порадіти тому, що є.
    16 грудня 2016 року дружня родина ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж» знову зустрілася на святкуванні щорічної церемонії нагородження переможців проекту «Сова-2016». Сам проект святкував свій маленький ювілей. Нам 5 років. П’ять років нас об’єднує творчість, навчання та натхнення, мрії та дружба. Зимові фотолокації, притлумлене світло, що розливалося залою, створюючи атмосферу затишку і комфорту, чудові музичні номери, красуні дівчата з макіяжем і зачіскою від салону краси «Красуня». Саме в такій позитивній атмосфері свята проходила церемонія нагородження переможців. Традиційно відкрили офіційну частину слова директора коледжу С. І. Пилипишин, яка привітала усіх присутніх з прийдешніми святами, передала вітання від керівництва Національного університету біоресурсів і природокористування України: ректора Ніколаєнка Станіслава Миколайовича першого проректора Ібатулліна Ігоря Ілліча, проректора з навчальної і виховної роботи Кваші Сергія Миколайовича, начальника відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання Єреська Олега Вікторовича.
     Дещо по-новому проходила цьогорічна церемонія, але все відповідало високому рівню. На сцену запросили для урочистої подяки генерального спонсора проекту, власників мережі магазинів «Школярик» та «Школярик +», подружжя Романа та Галину Кулини, яким організатори (Г. Процик, С. Куца, Ж. Фик) вручили відзнаку та подякували за співпрацю. Головна частина нагородження переможців дипломами і «золотими» статуетками відбувалася на сцені. Ведучі оголошували номінації, а запрошені гості вручали нагороди. Церемонія вкотре показала, хто кращий. А це Білик Ярослав Васильович – «Викладач року», Михайлишин Маріанна Степанівна – «Куратор року», Яциків Мирослав Михайлович – «Відкрите заняття року», Дацула Владислав – «Студент року».
    Приємною несподіванкою стало вітання голови ради роботодавців коледжу М. Лехіцького, міського голови В. Музички та головного державного санітарного лікаря Козівського, Бережанського та Підгаєцького районів М. Бойка, які привітали усіх з ювілеєм, побажали, щоб усе зроблене було непідвладне плину часу і зміні поколінь, а також вручили нагороду Пилипишин С. І. як молодому і перспективному директору коледжу.
    Після усіх привітань і оплесків, вечір плавно перетік у яскраве святкування перемоги під дзвін келихів.

Завідувач відділення економіки та прикладної екології
Ірина Тернова


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook