Відбулась відкрита лекція доцента кафедри мікробіології, вірусології та біотехнології М.В. Мельник

20 грудня 2016 року

15 грудня 2016 року доцент кафедри мікробіології, вірусології та біотехнології Мельник Марія Василівна провела відкриту лекцію з дисципліни «Мікробіологія м’яса і м’ясних продуктів» для студентів 4 курсу ОС «Бакалавр» напряму підготовки «Харчові технології та інженерія» факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Тема лекції виявилась дуже цікава та актуальна – «Мікрофлора яєць і яєчних продуктів», адже яйця є одним із найуживаніших продуктів майже усіма віковими групами населення.

читати далі...

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook