Попередній захист магістрів на кафедрі технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика

7 грудня 2016, 9:42
НУБіП України

             9 грудня на засіданні кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика відбувся попередній захист магістерських робіт денної форми навчання. 14 майбутніх випускників кафедри представили результати своїх наукових досліджень.

            Комісія, яка складалася з викладачів кафедри та студентів, всебічно проаналізувала представлені робити та надала свої зауваження і побажання.  
        Завідувач кафедри професор Подпрятов Г.І. звернув увагу на вимоги щодо написання магістерських робіт та формулювання актуальності роботи, мети і завдань дослідження, висновків роботи та їх відповідності поставленим завданням.

      Доповіді студентів супроводжувалися презентаціями, а їх обговорення перетворювалося на жваву дискусію, у якій взяли участь не лише наукові керівники та викладачі кафедри але й самі студенти. Захисти пройшли на належному рівні, що було відзначено членами комісії. До захисту магістерських робіт ще є кілька днів і є час покращити свої доповіді, презентації, а також врахувати зауваження викладачів та усунути виявленні недоліки.

 Доцент кафедри, канд. техн. наук Гунько С.М. 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook