СВЯТО МУЖНОСТІ І ВІДВАГИ

6 грудня 2016 року

 «У нашій пам’яті вони назавжди залишились»

День збройних сил України -
Мужності й геройства свято.
І ми вклоняємося тим,
Хто літ тому назад багато
І тим, хто нині з автоматом
Наш спокій береже і захищає,
Всю нашу велику родину,
Рідну землю свою - Україну.

      6 грудня 2016 року була проведена виховна година присвячена Дню Збройних сил України, викладачами Михайлишин М.С. та Терновою І.В., яка мала за мету сприяти згуртуванню молодого покоління, вихованню патріотичних почуттів до рідної землі, розвитку розумових і фізичних здібностей, формуванню у молодого покоління національно-патріотичного усвідомлення, духовної єдності поколінь, відданості в служінні Батьківщині, пропаганді серед студентів духу патріотизму та поваги до свого війська.
      Завдяки старшому науковому співробітнику музею Книги Лесі Іванівні Красільніковій, гості свята мали можливість детально дослідити розвиток Збройних сил у періоди І Світової війни, ІІ Світової війни, війни в Афганістані, сучасної України та АТО.
      У своєму виступі заступник голови Бережанського відокремленого підрозділу громадської організації «Спілка бійців і волонтерів» «Сила України» Грабар Володимир Андрійович побажав молодим юнакам бути надійними захисниками, відданими патріотами, для кого честь, свобода і незалежність - перш за все!

Практичний психолог

Лещук В.І.


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook