За сприянням кафедри філософії студенти проводять профорієнтацію в регіонах України

8 грудня 2016, 19:21

16 листопада 2016 року за сприяння асистента кафедри філософії Матвієнко І.С. була проведена профорієнтаційна робота студентами механіко-технологічного факультету 3 курсу Чисніковим Ільєю та Олійником Віталіем, які відвідали та провели профорієнтаційну роботу в Житомирському агротехнічному коледжі та Білоцерківському колегіумі. Під час зустрічі з учні 10-11 класів отримали загальну інформацію про НУБіП України та місце університету серед ВНЗ України, про структурні підрозділи та спеціалізацію нашого університету.


Окрім розповіді про наш університет, окремо було наголошено на перевагах саме гуманітарно-педагогічного факультету. Були роздані інформаційні буклети та проінформовано майбутніх абітурієнтів про цікавість навчання на нашому факультеті та університеті.


21 листопада та 24 листопада 2016 року за сприяння Матвієнко І.С. була проведена профорієнтаційна робота студентами факультету конструювання та дизайну в Таращанській загальноосвітній школі № 2 та Уманській загальноосвітній школі № 14, серед учнів 9 та 11 класів.


Їм розповіли, як цікаво навчатися в нашому університеті, окремо наголосили про гуманітарно-педагогічний факультет, та проінформували абітурієнтів про переваги саме нашого факультету, а також розповіли про можливість отримання подвійних дипломів, роздали інформаційні буклети в яких зпрезентовані напрями та спеціальності підготовки студентів. Запросили випускників шкіл на підготовчі курси до ЗНО, організовані гуманітарно-педагогічним факультетом. Роз’яснили умови вступу та порядок навчання в НУБіП України, наголосили на перевагах здобуття якісної освіти на гуманітарно-педагогічному факультеті.


Окреслили перспективи та умови навчання, соціальну інфраструктуру та можливості проведення цікавого та корисного дозвілля для студентів. Також залишили інформацію щодо місцезнаходження приймальної комісії, адресу факультету та контакти.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook