Відкрите заняття кандидата педагогічних наук, доцента Рубінської Б. І.

6 грудня 2016, 10:05
1 корпус, аудиторія 20a

 Відкрите заняття кандидата педагогічних наук, доцента Рубінської Б. І.

6 грудня 2016 року з 10.05 по 11.25 в аудиторії 20а відбулось відкрите заняття з практичного курсу іноземної мови (практичної фонетики англійської мови) по темі: «State and Private Schools in Britain. What pronunciation do they speak: Received or Cockney

На початку заняття викладач провів фонетичну розминку на звуки /p/,/t/,k/ за допомогою скоромовки та прислів’їв. Студенти відпрацьовували звуки  /ei/ ta/ h/. Було перевірено домашнє завдання у доповідей на тему «фонема і альфон», «Класифікація голосних і приголосних», які здійснювались в академічному стилі. Далі викладач пояснила різницю між нормою та варіантами англійської мови  та проілюструвала  зразок діалектики на прикладі  Cockney (кокні) діалекту.

Новизна заняття полягає у використанні інтегрованого підходу до відбору та організації застосованого матеріалу. У студентів сформувалися інтегровані навички розрізнялися на слух нормативного мовлення  та діалекту. Були використані  три відеофрагменти  з фільму «My Fair Lady».

Наприкінці заняття здійснювалася інтеграція навичок говоріння, аудіювання, читання і писання у формі групової роботи.

Мета заняття: сформувати у студентів уявлення про нормативне і діалектне мовлення, розвинути навички аудіювання, говоріння, читання та письма була реалізована. Заняття мало високий виховний потенціал, тому що демонструвало студентам чого можна досягти, якщо навчитись правильній вимові, виховувало у них любов до фонетики англійської мови.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook