Студенти-автоматники ознайомились із передовими технологіями на підприємстві «Миронівська птахофабрика»

5 грудня 2016 року

Кінець навчального семестру – складний період для студентів, адже необхідно підготуватися до заліків й іспитів та успішно скласти сесію. Проте для студентів напряму «Автоматизація та компютерно-інтегровані технології» напружена навчальна робота перемінилася відвідуванням ПрАТ «Миронівська птахофабрика».
Це сучасне високотехнологічне підприємство, що виробляє м’ясо птиці. Підприємство росте та розвивається, застосовуючи передові новітні технології в галузі птахівництва та м’ясопереробки. Нині ПрАТ «Миронівська птахофабрика» є найбільшим роботодавцем у Канівському районі. «Миронівська птахофабрика» є підприємством замкнутого циклу від виробництва добового молодняка до виробництва м’яса курчат-бройлерів.
Студенти мали можливість ознайомитись із потужним виробництвом м’яса курятини, його переробкою, пакуванням. Цікавість викликало обладнання компанії «Pas Reform» (Голландія), «VDL» (Голландія) та Big Dutchman (Німеччина).


Цікава екскурсія переробним цехом мала на меті не лише ознайомити майбутніх автоматників із технологією переробки курячих тушок, а й зацікавити у майбутньому працевлаштуванні та практичному навчанні на базі «Миронівського хлібопродукту». Адже гарна практична підготовка є запорукою успішного працевлаштування. Компанія «Миронівський хлібопродукт» пропонує цікаві умови навчання, стажування та роботи для молодих випускників НУБіП України, що зацікавило студентів.
Крім того для автоматників важливо було побачити не лише технологію переробки м’яса, а й саму автоматизацію виробництва, а тут вона надзвичайно різноманітна і за сучасними стандартами. Адже на підприємстві встановлено обладнання провідних світових виробників – «Stork» і «Meyn» (Голландія), «Marel» (Данія), «CFS» (Німеччина), «Poss» (Канада).


Закінчився візит на підприємство смачним обідом у їдальні всього за 1 гривню. Студенти та колектив ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження висловлюють слова вдячності за цікаву екскурсію та сподіваються на подальшу співпрацю з ПАТ «Миронівський Хлібопродукт».


Куратор групи АКІТ-1302 Дудник А.О.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook