Профорієнтація в коледжах!

1 грудня 2016, 14:23
ВП НУБіП України «Боярський коледж екології і природних ресурсів»

Профорієнтація в коледжах!

 

1 грудня 2016 року доцент кафедри садівництва Мазур Б. М. та в.о. завідувача кафедри овочівництва Федосій І. О. провели профорієнтаційну роботу зі студентами відокремленого підрозділу НУБіП України «Боярський коледж екології і природних ресурсів».

 

Під час зустрічі Мазур Б. М. і Федосій І. О. ознайомили майбутніх абітурієнтів щодо перспектив навчання в НУБіП України. Надали інформацію про спеціальності, які можна здобути, навчаючись в університеті, особливо на агробіологічному факультеті, де здійснюється підготовка висококваліфікованих фахівців. Розповіли про нову та дуже перспективну спеціальність 203 «Садівництво та виноградарство». Студентів зацікавила розповідь про навчальну, культурно-масову роботу, спортивне життя студентів та стажування за кордоном. Ставлячи запитання, випускники коледжу намагались більше дізнатись про фах, який вони можуть отримати під час навчання в НУБіП України, переваги випускників університету на ринку праці та місця їхнього майбутнього працевлаштування.

 

Сподіваємось, що наші слухачі – студенти Боярського коледжу, це майбутні абітурієнти університету, котрі покликані професією садівника, овочівника і виноградаря.

 

Доценти Мазур Б. М. і Федосій І. О.

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook