Застосування програми "1С: Бухгалтерія 8 для України" в навчальному процесі

30 листопада 2016 року

З метою покращення практичної підготовки фахівців з обліку, аудиту і оподаткування, набуття ними досвіду і навичок роботи, та забезпечення високого рівня професійних здібностей необхідним є вивчення сучасних програм комп’ютеризації з управління та обліку. На сьогодні тестування є одним із етапів оцінки рівня професійної майстерності фахівців (бухгалтерів), які працюють з програмними продуктами «1С: Підприємство 8».

Сертифікат «1С: Професіонал» є офіційним підтвердженням того, що його власник може ефективно використовувати у своїй роботі увесь спектр можливостей найбільш поширених програм бухгалтерського обліку.

У рамках співпраці економічного факультету з Центром сертифікованого навчання 1С «Проком». на базі спільної навчальної лабораторії «Центр компетенцій 1С» викладачі кафедри бухгалтерського обліку і аудиту підвищили кваліфікацію щодо використання в начальному процесі програми «1С: Бухгалтерія 8 для України».

За результатами навчання передбачено складання сертифікаційного іспиту щодо застосування програми «1С: Бухгалтерія 8 для України». Іспит проходив у формі комп’ютерного тестування, в якому передбачалось 14 запитань по різних темах використання програми. По кожному запитанню пропонувалося декілька варіантів відповідей, з яких необхідно було вибрати на протязі 30 хв найбільш повну і правильну. Результат іспиту оцінювався за двобальною шкалою «Здано» / «Не здано». Для отримання позитивної оцінки («Здано») необхідно було правильно відповісти на 12 з 14-ти запитань. Після успішного проходження тесту сертифікат єдиного зразка «1С: Професіонал» отримали 10 викладачів, а саме: д.е.н., професор, завідувач кафедри бухгалтерського обліку і аудиту Калюга Є.В., професор Сук П.Л., доценти Боярова О.А., Венгерук Н.П., Колеснікова О.М., Кузик Н.П.,
Литвиненко В.С. Шевчук К.В.
, старші викладачі Криворот О.Г., Миськів Л.П.

Професорсько-викладацький склад висловлює щиру вдячність керівнику центру сертифікованого навчання 1С «Проком» Столярчук Ірині Аркадіївні та її асистенту Тимошенко Юлії Іванівні за їх високий професіоналізм, надані знання з основних конфігурацій 1С та платформи «1С:Підприємство 8». В подальшому плануємо впроваджувати технології 1С при викладанні навчальних дисциплін та використовувати їх у науково-методичній та науково-дослідній роботі.

Кузик Н.П., доцент кафедри
бухгалтерського обліку і аудиту

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook