Екскурсія до Верховної ради України

30 листопада 2016 року

28 листопада 2016 року відбулася запланована оглядова екскурсія у Сесійному будинку Верховної ради України, єдиного законодавчого органу, для студентів, членів гуртків «Європейські студії», «Глобалізація та європейська інтеграція» кафедри глобальної економіки НУБіП України.  

Завдяки підтримці адміністрації університету та завідувача кафедри глобальної економіки д.е.н., професора Вдовенко Н. М, к.е.н. Богач Л. В., к.е.н.
Гераймович В.Л. студенти мали можливість відвідати Верховну Раду України.

 

Під час 60-хвилинної екскурсії на власні очі побачили національну реліквію - Прапор Незалежності, який народні депутати першого демократичного скликання внесли до сесійної зали Верховної Ради 24 серпня 1991 року.


 

Завітали до сесійної зали, в якій ухвалюються закони України, а також оглянули колекцію експонатів, що безпосередньо пов’язані з набуттям Україною незалежності.

 

Під час екскурсії між студентами спеціальності «Прикладна економіка» та консультантом відбулась жвава дискусія щодо виборчої системи України, політичного та законодавчого процесу. Ця дискусія стала кращим практичним закріпленням до вивчення дисциплін «Європейські студії», «Глобальна економіка», «Державне та регіональне управління».

 

Цей день був надзвичайно корисним, цікавим та пізнавальним для студентів, які висловлюють вдячність кафедрі глобальної економіки за надану можливість долучитися до унікального заходу, який безперечно, сприяв отриманню безцінного досвіду.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook