Науковий гурток "Сучасні математичні теорії "

старший викладач кафедри вищої математики ім. М.П.Кравчука НУБіП України:
Ружило Марія Ярославівна

 

   Діяльність математичного гуртка має на меті в першу чергу розвиток інтелекту студентів, їх логічного та алгоритмічного мислення; покращення математичної освіти студентів, зокрема, студентів економічного факультету - спеціальностей «Фінанси, банківська діяльність та страхування» та "Економіка". Проведення занять математичного гуртка «Сучасні математичні теорії» дає можливість перш за все ще раз наголосити на важливості розуміння сприйняття та володіння математичним апаратом у будь якій галузі виробництва. При додатковому вивченні математичних відкриттів, чи цікавих фактів з життя відомих вчених-математиків, студенти мають змогу акцентувати свою увагу на необхідності постійно розширювати кругозір своїх знань та вподобань, на вмінні самостійно вивчати наукову літературу, зокрема, з математики, а також її застосування для подальшого вивчення інших фахових дисциплін з обраної професії.
     Метою гуртка є розвиток професійних навичок, логічно-послідовного мислення, творчого підходу, умінь в користуванні різноманітними джерелами знань, логічному опрацюванні та відтворюванні потрібної інформації, а також поглиблювати теоретичні знання з математики, розвивати загальний і професійний кругозір майбутніх фахівців. Вчити їх самостійності при аналізуванні проблем виробництва, оволодіння сучасними методами досліджень в різноманітних галузях виробництва.
    Студентам, які беруть участь у роботі гуртка, пропонуються на вибір теми і плани доповідей до них. Гурток є додатковим видом діяльності і не входить до обов'язкового навчального навантаження.

 

Оголошення

12 вересня 2017
Кафедра вищої математики ім. М.П. Кравчука

Об'єднання гуртків

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook