Науковий гурток "Математика в економічних задачах"

доцент кафедри вищої математики ім. М.П.Кравчука НУБіП України:
Дібрівна Емілія Іванівна

Доцент, кандидат педагогічних наук

 

Математичний гурток створений з метою поліпшення математичної освіти студентів факультету аграрного менеджменту. Проведення математичного гуртка «Математика в економічних задачах» дає можливість перш за все ще раз наголосити на важливості розуміння сприйняття та володіння математичним апаратом у будь якій області народного господарства, розвиток інтелекту студентів, логічного та алгоритмічного мислення. Приклади математичних відкриттів та біографії їх авторів дають змогу акцентувати увагу студентської молоді на необхідності розширювати кругозір, вміння самостійно вивчати наукову літературу з математики і її застосування для подальшого вивчення обраної професії.
Метою гуртка є розвиток професійних навичок, логічно-послідовного мислення, творчого підходу, умінь в користуванні різноманітними джерелами знань, логічному опрацюванні та відтворюванні потрібної інформації, а також поглиблювати теоретичні знання з математики, розвивати загальний і професійний кругозір майбутніх фахівців. Вчити їх самостійності, аналізу проблем, оволодіння сучасними методами досліджень в економічній галузі.
Студентам, які беруть участь у роботі гуртка, пропонується на вибір теми і плани до них. Гурток є додатковим і не входить до обов'язкового навчального навантаження.

 

Оголошення

12 вересня 2017
Кафедра вищої математики ім. М.П. Кравчука

Об'єднання гуртків

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook