І знову майстер-клас на кафедрі теплоенергетики

30 листопада 2016 року

    Естафету від професора Б.Х. Драганова прийняла доцент кафедри теплоенергетики Олена Віталіївна Шеліманова, яка 29 листопада 2016 року провела відкрите практичне заняття.

    "Визначення коефіцієнта тепловіддачі від горизонтальної поверхні в умовах вільної конвекції" – саме так звучала тема лабораторно-практичного заняття зі студентами третього курсу ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. Завдяки високому рівню науково-педагогічної майстерності О.В. Шеліманової, із кожною хвилиною, майбутнім інженерам-енергетикам, все більш зрозумілішими ставали поняття «конвекція» та «конвективний теплообмін», адже вона не лише пояснила основні механізми тепловіддачі, а й допомогла зрозуміти студентам значимість цих понять для повсякденного життя на основі прикладів із реальних ситуацій.
     Загалом, присутні науково-педагогічні працівники та студентство відзначили оригінальність і систематичність подання навчального матеріалу О.В. Шелімановою та висловили побажання на якнайшвидшу нову, не менш цікаву, зустріч!

Євген Антипов,
асистент кафедри теплоенергетики НУБіП України


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook