Проект «Створення навчальної лабораторії «Центр компетенцій 1С» в призах конкурсу партнерських проектів бізнесу та університетів

29 листопада 2016 року

      У центрі «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» 20-21 жовтня 2016р відбувся 4-й Форум «Бізнес і університети». Цьогорічний форум проходив у трьох фокусах: фокус 1: «Навички 2030»; фокус 2: «Як розвивати окремі навички»; фокус 3: «Навички, інновації і майбутнє».

       

       Другий рік поспіль Центр КСВ проводить Конкурс партнерських проектів бізнесу і університетів. Загальною метою Конкурсу було представлення кращих практик партнерства бізнесу та університетів, що сприяють підвищенню якості вищої освіти в Україні. Спільні проекти компаній та вищих навчальних закладів були оцінені викладачами та компаніями у трьох номінаціях:
      1. Кращий партнерський проект для студентів.
      2. Кращий партнерський проект для викладачів.
      3. Кращий партнерський проект з ВНЗ.
     Факультет інформаційних технологій спільно з компанією «Проком» підготували для презентації під час форуму проект «Створення навчальної лабораторії «Центр компетенцій 1С». Декан факультету Олена Глазунова, асистент кафедри інформаційних і дистанційних технологій Таїсія Саяпіна та керівник Центру сертифікованого навчання 1С «Проком» Ірина Столярчук представили проект, наголосивши на перевагах такої форми співпраці.   
     Нагадаю, що навчальна лабораторія «Центр компетенцій 1С» була створена в грудні 2015 р. на базі факультету інформаційних технологій та економічного факультету спільно із Центром сертифікованого навчання 1С «Проком».

       За результатами конкурсу наш проект отримав приз «ЗА КРАЩУ ПРАКТИКУ ПАРТНЕРСТВА МІЖ БІЗНЕСОМ І УНІВЕРСИТЕТАМИ» поруч з проектами компаній «Укртелеком», Arricano, Укрсиббанк, Lifecell.

   

 Таїсія Саяпіна,
асистент кафедри інформаційних і дистанційних технологій

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook