Відкрите заняття з англійської зі студентами першого курсу скороченого терміну ННІ ЛіСПГ за темою "TREES. STRUCTURE OF TREES. PRESENT PERFECT TENSE".

29 листопада 2016, 12:31

 14 листопада 2016 доцент кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Найдьонова Алла Володимирівна дала відкрите заняття з англійської мови за професійним спрямуванням зі студентами першого курсу скороченого терміну ННІ ЛіСПГ за темою "TREES. STRUCTURE OF TREES. PRESENT PERFECT TENSE". Заняття було проведено на високому науково-методичному рівні. Студенти активно брали участь у бесідах, вели дебати, тим самим розвиваючи діалогічне та монологічне мовлення, застосовуючи пасивний вокабуляр на практиці. На занятті панувала дружня атмосфера, студенти впевнено долали мовний бар'єр, відповідаючи на додаткові запитання від аудиторії.

У процесі заняття викладач застосовувала новітні мультимедійні засоби навчання для відтворення автентичних відео- та аудіо записів про лісознавство за Сюзаною Сімард (Suzanne Simard) з добре відомого міжнародного англомовного освітнього сайту TED Talks.

Студенти в свою чергу підготували коротенькі інфо-доповіді про улюблене дерево у вигляді презентації, новини про стан такої науки, як дендрологія в Україні та світі. Цікавим та нетиповим було введення нової граматичної теми в контексті пісні "True Blue" всесвітньо відомої американської співачки Мадонни, де студенти ідентифікували новий граматичний матеріал, потім заповняли пропуски 3 формою дієслова, що є основним елементом в Present Perfect Tense. Домашнє завдання першокурсники отримують в он-лайн режимі з автентичних англомовних сайтів, що є показником неперервного контакту з викладачем і економією часу на занятті.

Бажаємо успіхів доц. Найдьоновій А.В. та студентам у подальшій продуктивній співпраці!

О.Г. Пономаренко 
cт. викладач кафедри англійської мови д
ля технічних та агробіологічних спеціальностей

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook