Участь студентів кафедри в IV Всеукраїнській науково-практичній студентській конференції «Сучасна фінансова політика України: проблеми та перспективи»

28 листопада 2016 року

 23 листопада 2016 року на факультеті інформаційних технологій та управління Київського університету імені Бориса Грінченка відбулася IV Всеукраїнська науково-практична студентська конференція «Сучасна фінансова політика України: проблеми та перспективи», організатором якої виступила кафедра фінансів та економіки. Мета конференції - обговорення актуальних питань, пов’язаних із сучасними проблемами та механізмами фінансового управління.

В одному науковому колі конференція об’єднала представників студентства провідних навчальних закладів України: Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національного університету біоресурсів і природокористування України, Київського національного університету технологій та дизайну, Університетського коледжу Київського університету імені Бориса Грінченка, Луцького національного технічного університету, Чернігівського національного технологічного університету, Херсонського національного технічного університету.

 

Програма конференції передбачала роботу в 7 секціях:
1. Економіка і підприємництво.
2. Фінанси, грошовий обіг та кредит. Банківська справа та страхування.
3. Бухгалтерський облік, статистика і аудит.
4. Економічний аналіз. Економіко-математичне моделювання.
5. Бюджетна система. Податкова система.
6. Інвестиційно-інноваційні процеси в економіці.
7. Світова економіка та міжнародні відносини.

Конференція дозволила не тільки здійснити обмін результатами студентських наукових досліджень та пропозиціями щодо вирішення проблем економічного і соціально розвитку України, але й зробити спробу наукового обґрунтування практичних рекомендацій для підвищення конкурентоспроможності України в європейському економічному просторі.

Всі учасники отримали сертифікати та заохочувані призи. У номінації «Актуальність наукового дослідження» перемогу здобула студентка 5 курсу спеціальності «Облік і оподаткування» Національного університету біоресурсів і природокористування України Ольховик Ольга Миколаївна, яка виступила з доповіддю «Проблеми та перспективи розвитку МСФЗ в Україні та світі».

Щиро вітаємо Олю з перемогою та бажаємо подальших успіхів в наукових пошуках!

Дерев’янко С.І., к.е.н., доцент кафедри бухгалтерського обліку і аудиту

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook