Завершується набір статей до Випуску № 14. Грудень 2016 р.

24 листопада 2016, 11:13
НДІ економіки і менеджменту

 

  

Шановні колеги!

30 листопада 2016 року закінчується термін подання матеріалів для розміщення наукових статей у електронному науковому фаховому виданні Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського - «Глобальні та національні проблеми економіки» Випуск № 14. Грудень 2016 р.

Видання входить до «Переліку електронних фахових видань, в яких можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата наук» на підставі Наказу МОН України від 29 грудня 2014 року № 1528 (Додаток № 11). 

Для розгляду питання про публікацію статті Вам необхідно заповнити електронну довідку про автора, а також надіслати на електронну пошту редакції журналу [email protected]
1. Наукову статтю. 
2. Для осіб, які не мають наукового ступеня, – відскановану рецензію наукового керівника чи рецензію особи, яка має науковий ступінь зі спеціальності, що відповідає предмету дослідження (підпис рецензента повинен бути завірений у відділі кадрів установи або печаткою факультету (інституту). 
3. Авторський реферат статті англійською мовою (авторський реферат статті повинен містити: прізвище та ініціали автора; звання або посаду; місце роботи або навчання; назву статті; стислий зміст статті мінімальним обсягом 250 слів). 
4. Відскановане підтвердження сплати коштів. 

Для перегляду додаткової інформації про журнал, у разі зацікавленості, Ви можете завітати наофіційний сайт видання, а також завантажити прикріплені до цього повідомлення файли.

Завантажити інформацію для авторів Загрузить информацию для авторов

   
   

Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського 
вул. Нікольська, 24, м. Миколаїв, Україна, 54030

Відповідальний секретар: Данік Наталя Вадимівна 
E-mail: [email protected] 
Сайт: global-national.in.ua
Телефон: +38 (095) 458-19-85

   

Ви підписані на розсилку інформаційних повідомлень.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook