МАТЕМАТИЧНА ГРА З ЕЛЕМЕНТАМИ ЕСТЕТИЧНОГО ВИХОВАННЯ «БІЙ РОЗУМНИКІВ»

23 листопада 2016 року

«У математиці своя краса, як в поезії
та музиці»
М. Є. Жуковський

    «Знай та вмій швидко думати, рахувати, креслити, а якщо треба, то доводити. Математика здає свої фортеці лише сильним, сміливим та кмітливим» – саме під таким девізом у невимушеній дружній атмосфері пройшло заняття з математики у групі М-11М, яке провела викладач вищої категорії Лещишин О. М.
Мета даного заходу: показати студентам, що у світі немає місця для «негарної математики»; розвивати інтерес до математики, бажання пізнавати нове, логічне мислення, навички швидкої лічби, творчу активність; виховувати естетичні смаки, впевненість у собі, вміння швидко та правильно приймати відповідальні рішення.
    У математичній грі «Бій розумників» взяло участь 8 учасників, а всі інші студенти активно вболівали за свої одногрупників і також брали участь у різноманітних конкурсах. Дане заняття складалося з 7 раундів (ОБЕРИ ЗАВДАННЯ, БЛІЦ, ПОДОРОЖ ПРИСЛІВ’ЯМИ, ПІДКАЗКА, МАТЕМАТИЧНЕ НАМИСТО, ВСЕ НАВПАКИ, ХИТРІ ЗАПИТАННЯ) для учасників та 3 раундів – для вболівальників (ЛАНЦЮЖОК, ВЕСЕЛИЙ КРОСВОРД, ВІДГАДУВАННЯ).
За об’єктивністю гри спостерігали викладачі математики Якимович О. М. та Михайлишин М.С., які допомогти виявити найкмітливіших, найрозумніших і найстаранніших студентів.
    Перемогу в даному заході здобув Бурбела Вадим. Друге місце отримав Онишко Сергій. Вітаємо всіх учасників та бажаємо ніколи не розчаровуватись у житті, йти сміло до поставленої мети.

Голова циклової комісії фізико-математичних дисциплін,
інформатики та обчислювальної техніки
Якимович О. М.


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook