Профорієнтація економічного факультету в школах м. Бориспіль

23 листопада 2016 року

Згідно з планом проведення профорієнтаційної роботи економічного факультету викладачі кафедри економіки праці та розвитку сільських територій вирушили до учнів випускних класів загальноосвітніх шкіл, ліцеїв і гімназій столичного регіону. Викладачі налаштовують контакти з керівництвом цих закладів із метою систематичного проведення таких заходів і в майбутньому.
Так, доцент кафедри економіки праці та розвитку сільських територій НУБіП України Ланченко Є.О. провів профорієнтаційну роботу у двох 11-х класах ЗОШ № 6 м. Борисполя та одному 11-у класі Бориспільського НВК “Ліцей “Дизайн-освіта” ім. П. Чубинського”. До візиту викладача про наш вуз знали лише близько чверті учнів цих класів.

11 - Б клас загальноосвітня школа № 6

11 - А клас загальноосвітня школа № 6

учні 11-го класу Бориспільського НВК “Ліцей “Дизайн-освіта” ім. П. Чубинського”.

    Учні з інтересом слухали інформацію про НУБіП України, спеціальності економічного факультету й відповідні професійні можливості, умови навчання та якість вищої освіти, виробничі практики за кордоном, спортивні й культурно-мистецькі секції, військову кафедру тощо.

     Після промови доцента університету в учнів були ще додаткові питання, зокрема про працевлаштування, умови прийому в 2017 р., вартість навчання за контрактом і ін. На всі питання вони отримали вичерпні відповіді, оскільки доцент Ланченко Є.О. має досвід двох приймальних кампаній у НУБіП України.
     Отже, такі зустрічі з учнями засвідчують, що багато школярів не знають про наш вуз. Тому й надалі потрібно зустрічатися з учнями й говорити живим словом із потенційними студентами нашого університету, запрошувати на дні відкритих дверей, щоб вони переконалися, що НУБіП України – один із найкращих вузів нашої країни. Тут є всі умови для отримання якісної освіти, бути компетентним по своїй професії та конкурентоспроможним на ринку праці.
 

О.Ю. Єрмаков,
завідувач кафедри економіки праці
та розвитку сільських територій

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook