На кафедрі біржової діяльності пройшов тиждень зустрічей з успішними випускниками

23 листопада 2016 року

     На минулому тижні магістри спеціальності «Біржова діяльність» 1-го та 2-го року навчання мали нагоду зустрітись з випускниками кафедри, які досягли успіху у професійній діяльності за декілька останніх років.
    На цю зустріч завітали Євгенія Лубяна – випускниця кафедри 2013 року, провідний фінансовий радник компанії QBF III Investment та Пономаренко Михайло – випускник кафедри біржової діяльності 2014 року, провідний консультант компанії Agritel.
Компанія QBF III Investment – це інвестиційна компанія міжнародного рівня, яка надає послуги з управління активами на ринку цінних паперів та фінансових інструментів Північної Америки, Європи та Росії.
    Agritel – провідна французька компанія, яка має значний досвід роботи на аграрних ринках і спеціалізується на розробці стратегій торгівлі, надає інструменти та забезпечує знання і інновації у сфері управління ціновими ризиками. Компанія Agritel на ринку України з 2009 р. і вже кілька років тісно співпрацює з кафедрою біржової діяльності у рамках підписаного договору про співробітництво. Наші студенти мають змогу набувати практичного досвіду в аналітиці товарних ринків та розробці стратегій хеджування ризиків під час виробничої практики та стажування в Agritel. На даний час у цій компанії вже працює 5 випускників кафедри.

М. Пономаренко під час зустрічі з студентами поділився своїм досвідом у професійному зростанні. Крім того, з магістрами 1-го року навчання спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» спеціалізації «Аналітика товарних і фінансових ринків» було проведено цікаве практичне заняття з аналітики товарних ринків. Михайло розкрив професійні підходи щодо здійснення аналітичної роботи на аграрних ринках, навів важливі фактори аналізу світових біржових цін та зосередив увагу студентів на основних ресурсах для здійснення якісної аналітичної роботи.

Є. Лубяна ще раз, на своєму прикладі, довела, що успіх залежить від бажання, наполегливої праці та прагнення до нових звершень. Вона відмітила важливість теоретичних знань та практичних навиків студентів, а також звернула особливу увагу на зацікавленість роботодавців у фахівцях нашої спеціальності. Адже, в умовах невизначеностей і ризиків саме глибокі знання у біржовій справі можуть гарантувати працевлаштування у провідних фінансових інвестиційних компаніях, які потребують фахівців, аналітиків, трейдерів здатних швидко аналізувати і приймати професійні рішення на світовому та вітчизняному біржових ринках.

Євгенія підкреслила актуальність обраної магістрами спеціальності, що зможе забезпечити їм майбутнє працевлаштування. Вкінці зустрічі Є. Лубяна провела анкетування студентів та запросила пройти співбесіду щодо працевлаштування у компанії QBF III Investment.

Євгенія і Михайло – яскравий приклад того, що успішним можна стати і за короткий період часу, головне, не боялись ризикувати, розкривати свій потенціал, брати участь у різних проектах, стажувались, вчили іноземну мову.
Наші випускники пообіцяли всіляко підтримувати прийдешні покоління студентів у їх кар’єрному рості та здобутті практичних навичок за обраною спеціальністю «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».


М.О. Солодкий, в.о. завідувача
кафедри біржової діяльності
В.О. Яворська, доцент
кафедри біржової діяльності

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook