На механіко-технологічному факультеті пройшло відкрите лабораторне заняття

18 листопада 2016 року
м. Київ, НУБіП України, механіко-технологічний факультет

 

На кафедрі сільськогосподарських машин і системотехніки ім. акад. П.М. Василенка проведено відкрите лабораторне заняття для студентів 3 курсу групи ПМО-1403 механіко–технологічного факультету за темою «Посівні машини». 

 
Проводили заняття к.т.н., доцент Гуменюк Ю.О. та асистент Росамаха Ю.О. Студенти, після перевірки викладачами їх готовності до заняття, були розставлені на робочі місця де виконували регулювання норми висіву і глибини ходу сошників сівалки «Астра-3,6» та регулювання посівної секції сівалки «Вега-4». Робота проводилася з використанням реального посівного матеріалу на реальних машинах, які розміщені в лабораторії. 
 
Регулювання машин виконувались згідно методичній літературі, а отримані результати роботи занесені до протоколів робочих зошитів студентів. Варто зазначити про відкритий інтерес студентів-механіків до роботи сучасної техніки. Про це свідчили їх запитання до викладачів про можливі нестандартні і запрограмовані випадки реалізації технології посіву сільськогосподарських культур.
 
Заняття проведено згідно вимог про проведення лабораторних занять, про що засвідчили присутні на занятті декан механіко–технологічного факультету Михайлович Я.М., представник навчального відділу - відповідальний за навчальні практики Бачинський О.В. та завідувачі кафедр і навчальних лабораторій факультету, які, крім того, висловили свої побажання щодо підвищення якості проведення лабораторних занять на всіх кафедрах факультету. 
 
Ігор Сівак
 
 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook