Зустріч з Рибалко Ю. В. - координатором програми "подвійних дипломів"

21 листопада 2016 року

 

 

 21 листопада, за сприяння завідувача кафедри романо-германських мов Малихіна О. В. та завідувача кафедри англійської філології Арістової Н. О., в малому конференц-залі гуманітарно-педагогічного факультету було проведено зустріч з координатором програми "подвійних дипломів" в Поморській академії, місто Слупськ, Польща Рибалко Юлією Володимирівною.

 
В ході зустрічі було обговорено низку питань стосовно проживання, працевлаштування, умов навчання в Поморській академії. Студентам була надана вичерпна інформація щодо можливостей стажування. Було наголошено, що Поморська академія дбає про своїх закордонних студентів та сприяє створенню комфортних умов для них.

  

В Поморській академії студенти нашого університету матимуть змогу не тільки отримувати якісну європейську освіту, проживати в комфортних гуртожитках за відносно невелику ціну, а й мати можливість самостійно заплатити за навчання, влаштувавшись на роботу зі зручним графіком.
Це був один з останніх днів набору студентів на програму "подвійних дипломів", тому чимало студентів студентів вирішили зробити правильний вибір в своєму житті та відправитись в захоплюючу подорож до гостинного Слупську, мальовничого міста біля берегу Балтійського моря. 
 

 

Кафедра романо-германських мов та перекладу щиро бажає успіху своїм студентам в Польщі!

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook