СВЯТКУВАННЯ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ СТУДЕНТА

17 листопада 2016 року

    Міжнародний день студентів як свято встановлений 17 листопада 1946 року на Всесвітньому конгресі студентів, який відбувся в Празі, в пам’ять чеських студентів – патріотів. Проте, традиції святкування Дня студента в Україні ще не встановились. Для когось із 2,4 мільйонів винуватців свята, День студента – це просто новий день, для когось – просто привід зустрітися з друзями і повеселитися, а для декого – день символічного об’єднання, підвищення ролі студентства в суспільному і політичному житті країни.
    Звісно, це свято не пройшло повз ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж». Із самого ранку в приміщенні коледжу звучала музика, а студенти ІІІ курсу економічного факультету роздавали усім смайлики.
    Також відбувся розважальний захід для студентів навчального закладу, під час якого з привітальним словом виступили міський голова Музичка В. Я., голова Бережанської районної державної адміністрації Петровський В. М., голова районної ради Білик В. Ф. та інші представники влади. Студенти з піднесеним настроєм та великим задоволенням приймали участь у конкурсах.

Дудка У. Т.


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook