КОНКУРС КРАСИ У КОЛЕДЖІ

16 листопада 2016 року

Біле личко – цвіт ромашки,
Чорні брови – крила пташки,
Вуста полум’ям палають,
Очі з розуму збивають,
Стан стрункий, як тополина,
Палкий погляд, мов калина,
А коса, мов темна нічка,
Зваблює чарівне личко,
В косах сріблом стрічка грає,
Мов магнітом притягає.

    Такими ми бачили учасниць конкурсу «Міс та Містер БАТК - 2016», який відбувся 16 листопада 2016 року в приміщенні актового залу Бережанського агротехнічного інституту.
    Святково вбраний зал, звучить лірична музика, в повітрі витає дух торжества і загадковості. На сцену виходять ведучі «…вродлива, чарівна, непередбачувана Любов Зайчук. Переможниця конкурсу краси 2014 року, переможниця в номінації «Студент року» проекту «Сова 2015», студентка, яка отримала стипендію Президента України. Дівчина з найкрасивішими очима, найстрункішою талією і з неймовірно довгими ногами»,- так представив свою колегу ведучий Остап Процик. Під урочисті фанфари з’являються конкурсанти:

-Лехняк Наталія та Пусь Володимир;

-Яцишин Лілія та Паньків Олег;

-Леськів Вікторія та Смачило Михайло;

-Михайлишин Олеся та Новаковський Борис;

-Тука Христина та Волков Валентин;

-Козак Ірина та Савич Роман.

Цьогоріч вони змагатимуться у п’яти конкурсах:

-«Дефіле в українському вбранні»;

-«Представлення»;

-«Діловий стиль»;

-«Коронний номер»;

-«Світська вечірка».
    Свято почалося… Конкурсанти розкривали свою творчу індивідуальність в одному із жанрів мистецтв — хореографії, вокалі, художньому читанні, а також продемонстрували сценічну культуру, естетичність зовнішнього вигляду, манеру спілкування, ерудицію та винахідливість.
Виступи конкурсантів оцінювало журі, яке очолила старший вчитель ЗОШ №1 м. Бережани Колодка Ірина Іванівна.У підсумку конкурсу, вона вирішила оголосити всіх учасників переможницями та вручити подяки й подарунки. «Містер та Міс глядацьких симпатій» вибороли: ерудована, з широким світоглядом Яцишин Лілія та загадковий і оригінальний Пусь Володимир.
    Корону і титул «Міс БАТК-2016» отримала Лехняк Наталія, яка запам’яталася всім своєю дівочою безпосередністю та доб­ротою. А титул «Містер БАКТ 2016» здобув Паньків Олег – сильний, вольовий та цілеспрямований юнак.
Шановні наші красуні та красені! Ми вітаємо вас усіх. У вас велике майбутнє. Попереду нові сцени і п’єдестали Будьте завжди впевнені у собі і знайте, що кожен з вас є ПЕРЕМОЖЦЕМ.

А.Савіцька

президент студентського парламенту


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook