Заняття-вікторина "Цікаві факти про англійську мову"

18 листопада 2016 року

Яке найдовше слово в англійській мові? Яке слово має найбільше значень? Чи є в англійській мові слова, що не мають рими? На ці непрості запитання намагалися дати студенти та викладачі англійської мови. 18 листопада 2016 року відбулось відкрите заняття студентського наукового гуртка "Англійська мову у сучасному житті" в рамках якого була проведена вікторина на тему "Interesting Facts About the English Language that You Didn’t Know".


До участі у засіданні долучилися студенти факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, студенти агробіологічного факультету , а також викладачі кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей та кафедри романо-германських мов та перекладу. В ігровій формі студенти дізнавалися про незвичайні і маловідомі факти про англійську мову.


Найкращий результат показала команда студентів-біотехнологів ІІ курсу, друге місце здобула команда студентів агробіологічного факультету, а третє місце було присуджено першокурсникам факультету захисту рослин, біотехнологій та екології.
 

Керівник гуртка,

О. Поліщук

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook