Святкування Дня студента вдалося!

18 листопада 2016, 0:30

В університеті відбулися заходи, присвячені Міжнародному дню студента. Цього року НУБіП України відмічав студентське свято найрізноманітнішими заходами на будь-який смак, участь у яких брати кількасот його студентів. Зокрема, для господарів свята були організовані інтелектуальні ігри (від нашого факультету участь приймала збірна команда студентів 7, 8 та 9 груп ІІ курсу скороченого терміну навчання), змагання  з жиму штанги лежачи (Семенов Ілля, Барабаш Станіслав та ін.), дартсу, тенісу (Ляшкевич Данііл), шахів (Рибак Роман). У останніх трьох видах змагань також приймали участь і викладачі структурних підрозділів. У змаганнях з дартсу, зокрема, приймало участь 10 викладачів та 15 студентів від кожного факультету чи інституту.

Варто відзначити, що перемогу в інтелектуальних іграх розділили студенти нашого факультету та факультетів конструювання та дизайну, інформаційних технологій.

ї

У змаганнях з дартсу І місце у абсолютному заліку серед усіх учасників змагань здобула Токар Марина – студентка 2 курсу 7 групи нашого факультету, яка вцілила цілих 221 очок.

ІІІ місце – за доцентом кафедри гігієни тварин та санітарії імені професора А.К. Скороходька Поляковським С.М. Його результат – 138 очок. У загальному рейтингу студентсько-викладацька команда нашого факультету посіла ІІ місце.

Достойні місця зайняли наші студенти і в змаганнях з жиму штанги лежачи. Зокрема, Семенов Ілля у своїй ваговій категорії зайняв 4 місце.

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook