Вітаємо з Днем працівників сільського господарства!

19 листопада 2023 року

  

Шановні колеги! 

Ректорат, профспілка Національного університету біоресурсів і природокористування України щиро вітають науково-педагогічних працівників, студентів й співробітників, всіх випускників із 

Днем працівників сільського господарства! 

      Для НУБіП України це свято є особливим, бо саме в стінах нашого закладу вищої освіти майбутні кваліфіковані фахівці отримують знання за спеціальністю, а наукові розробки вчених університету сприяють розвитку аграрної галузі. В нашому колективі готують майбутню аграрну еліту – агрономів, тваринників, екологів, інженерів, енергетиків, економістів, майстрів овочівництва, садівництва та ін. – здатну опановувати сучасні інноваційні технології, мислити і вирішувати складні завдання, відповідаючи на виклики часу, щоб піднести сільське господарство країни на якісно новий рівень. Нині аграрний сектор держави є становим хребтом держави адже 30% бюджету, маже половину експорту складає продукція з полів, ферм України.

     Наш університет є багатопрофільним вишем із могутнім гуманітарним, соціальним блоком, а також славною історією, але при цьому залишається провідним агробіологічним університетом України і Східної Європи. Випускники УСГА, НАУ, НУБіП України впевнено вирішують виробничі завдання будь-якої складності, а колектив щороку підкорює все нові горизонти у професійній сфері, розвиваючись і здобуваючи визнання не лише на вітчизняних теренах, а й за кордоном. За славні 125 років свого існування підготовлено більше 200 тисяч високоосвічених спеціалістів, справжніх патріотів України.

     Під час війни росії проти України праця колективу стає ще більш значущою та помітною. Більше 33 мільйонів гривень працівники і студенти перерахували на потреби Збройних Сил України. Вчені опікуються подоланням наслідків війни, післявоєнною відбудовою. Проблеми екоциду, забезпечення енергетичної, продовольчої безпеки – ось де наші науковці, молодь, знайдуть своє місце. Щоденно науково-педагогічний колектив не тільки виконує свої професійні обов’язки, а й турбується про захисників України, допомагаємо ЗСУ та силам оборони.

     У цей день ми пошановуємо також і тих, хто безпосередньо пов’язаний з сільськогосподарським виробництвом, хто на практиці навчає студентів і запроваджує новітні технології – співробітники навчально-дослідних господарств університету, які в цей важкий час отримали добрий врожай, мають гарні показники в тваринництві.

   Дорогі колеги! У цей святковий день бажаємо успіхів всім у праці, міцного здоров’я, щастя, добра, миру та нашої спільної Перемоги. Дякуємо за Вашу відданість ідеалам і цінностям, за копітку працю заради успіху нашої держави, української молоді, розвитку України і нашого Університету!

Нехай щедро родять ниви, а над ними буде мирне небо!

Перемоги і процвітання Україні!

 


З великою пошаною 
 

 


ректор НУБіП України,                   Станіслав Ніколаєнко

академік Національних академій
педагогічних та аграрних наук України

доктор педагогічних наук, професор

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook