Відкрите практичне заняття з дисципліни «Польська мова» на тему «Wszędzie dobrze, ale w domu najlepsze»

15 листопада 2016 року

 15 листопада 2016 року доцентом кафедри романо-германських мов і перекладу Колодіною Ларисою Степанівною було проведене відкрите практичне заняття з дисципліни «Польська мова» на тему «Wszędziedobrze, alewdomunajlepsze». Студенти 2 курсу, у майбутньому фахівці з екології, уже другий рік вивчають польську мову, тому набуті комунікаційні компетенції дозволяють укладати діалоги на опановані побутові теми, а також граматично правильно будувати монологи.

Метою заняття було формування вмінь і навичок побудови словосполучень і речень з використанням іменників та прикметників у місцевому, родовому та орудному відмінку; розширення тематичної лексики; розвиток практичних навичок діалогічного та монологічного мовлення з використанням дієслівних конструкцій минулого, теперішнього та майбутнього часу.
 
 
Використовуючи мультимедійне обладнання та роздатковий матеріал, а також елементи гри «Umebluj mieszkanie», студенти мали можливість не тільки вивчити нові слова і словосполучення, а й продемонструвати творчий підхід та дизайнерські якості. Низка завдань з аудіювання поповнила словниковий запас студентів, а вироблення навичок побудови діалогів для резервування готельних номерів, написання оголошень щодо орендування помешкання безперечно стануть практичним досвідом у майбутньому. 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook