Науковці факультету ветеринарної медицини взяли участь у Міжнародному інформаційному дні Програми ЄС Еразмус+

16 листопада 2016 року

15 листопада доцент кафедри ветеринарно-санітарної експертизи Галабурда Марія взяла участь у Міжнародному інформаційному дні Програми ЄС Еразмус+, що проводився у співпраці з Представництвом Європейського Союзу в Україні, Виконавчим агентством з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури (ЕАСЕА) (Брюссель), Міністерством освіти і науки України, за підтримки Національного університету фізичного виховання і спорту України.
Цільовою аудиторією заходу були представники вищих навчальних закладів України, науково-дослідницьких установ, громадських організацій, роботодавців та інших зацікавлених осіб у модернізації вищої освіти.


Під час Інформаційної сесії для вищих навчальних закладів та інших зацікавлених організацій було представлено міжнародний вимір Програми Еразмус+, ключовий напрям Еразмус+ КА2: розвиток потенціалу вищої освіти (СВНЕ), структуру Програми ЕРАЗМУС+ у сфері вищої освіти; правила участі українських вищих навчальних закладів у конкурсах Програми за напрямом «Розвиток потенціалу вищої освіти» (колишня Програма Темпус); рекомендації з підготовки проектних заявок; пріоритети співпраці з ВНЗ у різних країнах. У заході взяли участь представники ЕАСЕА (Брюссель), відповідальні за напрями Розвитку потенціалу вищої освіти і Жан Моне.


Більше 270 учасників отримали інформацію про ключові напрями програми Еразмус+ і нові можливості в рамках відкритих конкурсів.

О. Якубчак

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook