В університеті стартував тиждень англійської мови

14 листопада 2016 року

  У Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулося урочисте відкриття Тижня англійської мови. Оскільки наказом Президента 2016 рік було оголошено Роком англійської мови, то науково-педагогічний склад університету та студентський актив із великим ентузіазмом підтримали цю ідею.

 

На святі були присутні проректор з навчальної діяльності Сергій Кваша, директор America Houseу Києві Крісті-Енн Хофланд, професор та хореограф Пітер Кайл, який працює на гуманітарно-педагогічному факультеті в рамках реалізації програми академічних обмінів Fulbright, директор Kyiv International House Лоіс Брайденбек.  

 

 

Звичайно, до проведення свята був залучений не тільки колектив кафедри романо-германських мов та перекладу, але й викладачі кафедри культурології, під керівництвом яких виступила молоді таланти нашого університету. 

Прийдешній тиждень англійської мови буде насичений подіями, які пов’язані безпосередньо з англійської культурою та мовою. Додаткову інформацію про проведення заходів на базі університету та в місті Києві можна отримати на стенді гуманітарно-педагогічного факультету в першому та п’ятнадцятому корпусах. Англійська мова – інтернаціональна мова світу. Навчайтеся та спілкуйтеся! 

 

 

Олена Соловйова, 
старший викладач кафедри 
романо-германських мов і перекладу
Юлія Закатей,
студентка гуманітарно-педагогічного факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook