Профорієнтація у НУБіП

11 листопада 2016 року
 

    11 листопада 2016 року студенти ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж» для участі в заходах з профорієнтаційної роботи відвідали Національний університет біоресурсів і природокористування України (м.Київ). З метою поширення інформації про Навчально науковий інститут енергетики, автоматики і енергозбереження зустрілися з директором Козирським Володимиром Вікторовичем, доктором технічних наук, професором, заслуженим діячем науки і техніки України. Він виступив із презентацією Національного університету біоресурсів і природокористування України та його підрозділів, зокрема навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження, розповів студентам про умови навчання та відпочинку. Студенти коледжу отримали інформацію про умови вступу до інституту, якість навчання, роботу студентських наукових гуртків, роботу спортивних секцій, стажування і навчання за кордоном, можливості подальшого працевлаштування.

    Особлива увага приділялася місцю університету серед провідних ВНЗ України, удосконаленню матеріальної бази та розвтитку міжнародних зв'язків.

    Заступник директора ННІ С.М. Волошин провів для студентів екскурсію лабораторіями корпусу. На студентів чекали завідувач кафедри автоматики та робото-технічних систем, професор В.П. Лисенко, який розповів про основні напрямки роботи. З цікавістю ознайомились студенти з роботами кафедри теплоенергетики в галузі енергозбереження та використання альтернативних джерел енергії, про які їм розповіли доцент О.Ю.Синявський, заступник директора ННІ І.М. Болбот.

    Зустрілися із деканом Глазуновою Оленою Григорівною доктором педагогічних наук, доцентом факультету комп'ютерних наук і економічної кібернетики. З її слів: «Відкриття такого факультету-це ще одне підтвердження тому, що Національний університет біоресурсів і природокористування іде в ногу з часом…» На завершення зустрічі О.Г. Глазунова розповіла студентам, про те, що на факультеті інформаційних технологій НУБІП України готують саме таких спеціалістів та ознайомила студентів і викладачів із умовами вступу. Зокрема наголосила на співпраці із провідними ІК-компаніями та корпораціями, такими як: Google,Microsoft,Сisco. Після завершення зустрічі ще довго тривали консультації та обговорення.

 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook