За ініціативою кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського та активної підтримки керівництва факультету аграрного менеджменту було проведено дводенний семінар для студентів та викладачів за участю американських лекторів

14 листопада 2016 року

          Кафедра менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського постійно розширює взаємозв’язки з міжнародними науковими установами та світовими організаціями в контексті досліджень  актуальних питань сучасного менеджменту. В рамках цього започатковано плідну співпрацю з американськими колегами Марком Фріксом та Уейном Морісом.

 

 

           Тематика, що була представлена на семінарі «BuildingYourResumeorHowtowintheinterview / Побудова резюме або як пройти співбесіду» 8-9 листопада 2016 року в НУБіП України, присвячена проблемам пошуку роботи на ринку праці, формуванню та плануванню власних цілей, розвитку лідерських якостей тощо.

 

 

        Наші гості детально зупинились на таких питаннях: правильна побудова резюме, проходження співбесіди при працевлаштуванні, досягнення успіху в діловій кар’єрі та житті, особистісний розвиток  та розширення світогляду.

        Увазі студентів та викладачів було представлено захоплюючий матеріал у вигляді презентацій та відеороликів, цікавих кейсів, наведено приклади із власного життя Марка Фрікса, Уейна Моріса, їхніх родин.

 

 

        У ході активної дискусії студенти мали можливість отримати відповіді на усі нагальні для них питання щодо можливого працевлаштування, дізнатися інформацію про американський досвід в цій сфері.

 

       

         Окрім креативного підходу до подачі інформації, що характерно для американських лекторів, на особливу увагу заслуговує вчинок, що підкреслив повагу до українського народу. Наші гості, одягнувши вбрання з української символікою підняли зал для акапельного виконання гімну України, що в черговий раз підняло наш національний дух.

 

 

        На завершення всі учасники дводенного семінару отримали підтверджуючі сертифікати.

 

 

Т.в.о. завідувача кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського

д.е.н., професор Забуранна Л.В.

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook