НА ФАКУЛЬТЕТІ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ВЖЕ ВДЕВ'ЯТЕ ПРОЙШОВ ФЕСТИВАЛЬ «ДЕБЮТ ПЕРШОКУРСНИКА»

12 листопада 2016 року

Вся увага студентів та викладачів факультету ветеринарної медицини 10 листопада  була приділена студентам 1 курсу, адже о 15:00 у 412 аудиторії відбувався фестиваль «Дебют першокурсника-2016». Підготовка до свята тривала більше місяця, що дало можливість студентським групам здружитись, показати свої таланти та краще пізнати один одного. Велику увагу підготовці свята приділяли деканат факультету, студентська організація та наставники академічних груп.

В період підготовки майже кожного дня по закінченню занять у 12 навчальному корпусі з різних кутків доносилась музика, співи танцюючих студентів першого курсу можна було зустріти навіть на коридорах факультету.


Метою конкурсу є  виявлення обдарованих студентів, створення умов для реалізації їх творчого потенціалу, підвищення рівня естетичної культури майбутніх фахівців. В день свята 412 лекційна аудиторія перетворилась на зал культури та мистецтв, наповнилась атмосферою переживань та надій на перемогу.

Свято  дебюту у цьому році  проходило у стилі «Оскар». Зал був переповненим і всі з нетерпінням чекали наших дебютантів. Напередодні групи провили жеребкування і ніхто з присутніх не знав, яка група розпочне свято. Вечір відкривали чарівні ведучі, які впродовж свята постійно змінювались. З привітальним словом до дебютантів звернувся директор НДІ здоров’я тварин, член журі, професор Засєкін Д.А. побажав студентам гарно та приємно провести цей вечір, який запам’ятається на все життя. На свято також був запрошений начальник відділу виховної роботи та студентських справ НУБіП України Любімський Микола Богданович, який суворо та справедливо оцінював виступи академічних груп.

Студентська організація підготувала для першокурсників флеш моб. Після чого всі 10 груп по черзі відповідно до жеребкування показали свої номери. Перше - це визитівка групи,  потім - танцювальний, вокальний та театральний номери. Показуючи свої таланти, наші першокурсники підняли настрій усім присутнім та дали масу позитивних емоцій.

Першою виступала 2 група, яка перенесла всіх присутніх в «Країну чудес», 1 група представила програму виступу «Один в гуртожитку», 5 група нагадала всім про «Операцію Ы», 3 група продемонструвала номер «Гарі Потер», 7 група  «Супермен», 8 група запалила всіх присутніх «Піратами», 6 група «Титаніком», 4 група представила всій виступ у стилі фільму «Бригада», 10 група у стилі фільму «Астерікс і Обелікс»,  9 група «Ейс Вентури».


Після закінчення свята переможцем був кожен студентський колектив. Кожну групу відмітили відповідними грамотами за номінацію та солодкими подарунками. Отже, місця розподілилися наступним чином: ІІІ місце – група під номером 10, ІІ місце – 5 група, переможцями цього року стала група №8!

Тож вітаємо переможців та бажаємо їм натхнення та подальших успіхів! Дякуємо усім присутнім за підтримку та веселу атмосферу, а організаторам за таке чудове свято посеред холодних осінніх буднів. З нетерпінням будемо чекати нових студентів, щоб з ними творити нове свято «Дебют першокурсника -2017»


Заст. декана ФВМ Деркач С.С.
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook