Кандидат біологічних наук, доцент, керівник гуртка:
Галабурда Марія Алімівна
Студентський науковий гурток «Інновації та дорадництво у ветеринарно-санітарній експертизі харчових продуктів і кормів» був створений 2003 року і є добровільним науковим об'єднанням студентів, утвореним з метою організації та сприяння їх науково-дослідницької, дослідно-конструкторської та винахідницької діяльності. В роботі гуртка кафедри беруть участь бакалаври 4 року навчання та магістри 1 і 2 року навчання за спеціальністю «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»
Метою діяльності гуртка є реалізація наукового і творчого потенціалу талановитих студентів Університету.
Основними завданнями Гуртка є:
− організація науково-дослідницької та винахідницької діяльності;
− створення умов для розкриття наукового та творчого потенціалу членів Гуртка;
− залучення до участі в наукових конференціях, семінарах, експедиціях та інших науково-дослідницьких і просвітницьких заходах;
− створення сприятливих умов для активного залучення студентів до наукової діяльності;
− сприяння розширенню університетського, регіонального, всеукраїнського та міжнародного студентського співробітництва у сфері науки та інновацій; сприяння фізичному розвитку студентів та формування високих моральних принципів;
− розвиток взаємозв'язків з благодійними фондами, організаціями і об'єднаннями в Україні та за її межами; забезпечення і захист прав та інтересів членів Гуртка; сприяння інноваційній діяльності членів Гуртка; участь у громадському житті університету.
Новини
25 вересня 2019
кафедра ветеринарно-санітарної експертизи, гурток
Належні практики виробництва молока в господарстві
25 квітня 2019
Одеський державний аграрний університет
Студенти гуртківці представили результати своїх наукових робіт на Всеукраїнському рівні
19 квітня 2019
кафедра ветеринарно-санітарної експертизи
Студенти гуртківці оновлюють стенд кафедри "Меди України"
20 жовтня 2018
UNIT City, Дорогожицька, 3
Студенти гуртківці на Student AgriVet Challenge
14 травня 2018
факультет ветеринарної медицини