Правильний вибір майбутньої професії - успіх у житті !

9 листопада 2016, 11:30

Одним із найважливіших кроків у житті є вибір професії. Адже займатися тим, що тебе цікавить, приносить радість, – одна з умов відчуття життєвої повноцінності.
3 листопада 2016 року доцентом кафедри ветеринарно-санітарної експертизи факультету ветеринарної медицини Галабурдою Марією Алімівною була проведена зустріч з учнями 11 класів Білоцерківської спеціалізованої школи I - III ступенів №9 Київської області.
Студентам була надана інформація про всі переваги навчання в Національному університеті біоресурсів та природокористування України, зокрема про навчання на факультеті ветеринарної медицини. Було зауважено на тому, що обираючи свою майбутню професію, потрібно враховувати й потреби країни у спеціалістах.


З огляду на те, що в школі поглиблено вивчаються іноземні мови, Галабурда М.А. наголосила на можливості навчання на англомовному потоці факультету. Було також зазначено про відкриття нової спеціальності на базі кафедри ветеринарно-санітарної експертизи з терміном навчання 6 років.
Основні питання, які виникли в учнів, стосувалися майбутнього працевлаштування, з яких предметів необхідно скласти ЗНО, щоб потрапити на потрібну спеціальність, який прохідний бал з профільного предмету, кількість бюджетних місць, культурно-спортивні та освітні заходи, що проводяться на факультеті та в університеті. Хлопців зацікавила наявність військової кафедри та спортивних секцій в університеті.
За результатами зустрічі було укладено Договір про співробітництво та організацію взаємовідносин у сфері удосконалення безперервної освіти середньої та вищої школи.

О. Якубчак

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook