ФЕСТИВАЛЬ ГЕРОЇЧНОЇ ПІСНІ У КОЛЕДЖІ

2 листопада 2016 року

    У своїй безсмертній «Роксолані» Павло Загребельний написав: «Людині не досить просто жити. Щоб жити, потрібні Вітчизна, свобода і пісня». Вітчизна, котра навік одна у нас є, свободу виборюємо й донині (такий ми народ), а пісня – це те, що ніхто й ніколи від нас не відбере. Хто має таку пісню, тому нема чого боятися за своє майбутнє.

    02 листопада 2016 року у Бережанському агротехнічному коледжі пройшов щорічний фестиваль героїчної пісні «Мелодія єднає, на мир надихає». Свої вокальні здібності презентували викладачі та студенти коледжу. Вони подарували справжнє свято пісні, душі і єднання. З вітальним словом звернулася до присутніх Галина Процик (заступник директора з виховної роботи), яка наголосила, що хоча наша країна за останні роки пережила і продовжує переживати один з найбільш небезпечних моментів власної історії,«….тримаймося разом, бо тільки в єдності наша сила».

    Глибокі почуття вдячності і гордості за Україну та український народ викликала патріотична пісня у виконанні викладачів циклової комісій фізико-математичних дисциплін. Чоловічий колектив відділення механізації сільського господарства, автомобільного транспорту та садово-паркового господарства зачарував нас піснею «Гей ви, стрільці січовії», а циклова комісія спеціальних електричних дисциплін композицією «Прощайте ви, ріднії села».

    Особливо запала в серце пісня «Чи то буря, чи то грім» у виконанні Наталії Лехняк. Здається цій тендітний дівчинці Бог дав голос, який нікого не залишає байдужим. Та родзинкою свята стала хореографічна композиція у виконанні студенток Софії Зайчук, Любові Зайчук та Наталії Лехняк. Дівчата присвятили цей танок усім завчасно посивілим матерям. Тим, котрі більше ніколи не побачать посмішки свого сина, не почують його голосу, тим, котрі більше не готуватимуть для сина найсмачніший борщ…

    Свято завершилося….. Сподіваємося, що всі пісні, що пролунали зі сцени почують небеса і подарують нашій благословенній українській землі мир, злагоду, добро і всепрощення.

Заступник директора з виховної роботи

Галина Процик


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook