Вивчення англійської мови, яке приносить задоволення!

4 листопада 2016 року

 03 листопада 2016 р. в рамках роботи осінньої школи для абітурієнтів «Юний філолог» відбулося відкрите інтерактивне заняття зі студентами третього та четвертого курсів, а також з майбутніми абітурієнтами на тему “Hobbies and Interests”, яке підготували та провели викладачі кафедри Ганна Скалевська та Оксана Захуцька.

  
 
Під час відкритого заняття, що було побудоване у формі командного змагання, студенти та майбутні абітурієнти отримали змогу у дружній атмосфері продемонструвати свої знання з теми “HobbiesandInterests”, на практиці застосувати елементи критичного та логічного мислення під час завдання “DescribetheCharacterandFindYourPartner”, а також потренувати свої комунікативні навички у грі “ExplaintheWord”. Крім того, учасники обох команд вдосконалювали свої рецептивні та продуктивні вміння, виконуючи інтерактивне завдання “Speak about Ten Most Extreme Sports”, що базувалося на перегляді відео англійською мовою, та подальшому відтворенні ключової інформації у ході командної гри “Who remembered more facts?”.
 
   
 
Усі учасники з неприхованим ентузіазмом брали участь у запропонованих видах діяльності та отримали незабутні враження і безліч позитивних емоцій, адже вивчення іноземної мови – це не лише клопітка праця, але, насамперед, цікаве та надихаюче заняття.
 
Ст. викл. Ганна Скалевська,
асист. Оксана Захуцька
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook