Happy Halloween! Традиції та звичаї: Хелловін

31 жовтня 2016, 12:43

Напередодні традиційного свята Хелловін, що відзначається в багатьох країнах світу, особливо англомовних, в останню ніч жовтня, студенти другого курсу скороченого терміну навчання механіко-технологічного факультету провели students’ party (під керівництвом викладачів кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Березової Л.В. та Пономаренко О.Г.) для студентів першого курсу факультету конструювання та дизайну на тему: «Традиції та звичаї: Хелловін».
Дмитро Литвиненко розповів, що Хелловін (англ. Halloween або Савін – Samhain) – старовинне кельтське свято, святкується в ніч з 31 жовтня на 1 листопада. Також згадується як «переддень Дня всіх святих». Назва Halloween походить від слова Hallowe'en – скорочення виразу All Hallow's Eve, яке в свою чергу розшифровується як All Hallowed Souls Eve. Це одне з найбільш улюблених і веселих свят у США і Великобританії. Тепер же кожен рік і діти, і дорослі з нетерпінням чекають Halloween і заздалегідь готуються до нього.
Студенти із зацікавленістю брали активну участь в обговоренні традицій та звичаїв Хелловіна, придумували та розігрували закляття в конкурсі "Страшне закляття", грали в гру "Пройди крізь болото" та вирізали гарбуз, який називається Jack-o-Lantern, що означає «ліхтар Джека».
Students’ party пройшла в щирій та дружній атмосфері.

Людмила Березова
Оксана Пономаренко

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook