Профорієнтаційна робота у школах Подільського району продовжується

5 листопада 2016 року

27 жовтня 2016 року викладач кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей доц. Яременко Н.В.та студенти групи ТТ 1606 Цілімецька Тамара та Строга Олександра завітали до учнів 11х класів спеціалізованої школи №3, СЗШ №156 і СЗШ №242 Подільського району м. Києва з профорієнтаційною роботою.
Учні виявили неабиякий інтерес і задавали наступні питання : чи є ВНЗ державним; які спеціальності є в університеті, якого зразка видається диплом; яка кількість бюджетних місць; яка вартість навчання; яку кількість балів слід було набрати для проходження минулого року; яка кількість студентів у групах; на якому транспорті можна дістатися до університету, яка матеріально-технічна база університету, на якому рівні культурно-масове життя; які є програми міжнародного обміну в університеті та інші.
А студенти з гордістю розповідали про свій вищий навчальний заклад та із задоволенням надавали докладні та вичерпні відповіді на усі запитання.
Наприкінці зустрічі учні були запрошені прийняти участь в осінній школі для абітурієнтів «Юний філолог» на базі кафедри романо-германських мов і перекладу гуманітарно-педагогічного факультету.

Н. Яременко

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook